به دنبال کمبود کشنده‌های اروپایی در کشور بسیاری از افرادی که در زمینه حمل و نقل فعالیت دارند، برای حمل و جابه جایی کالاهای خود به دنبال خودروهایی قدرتمند و با کیفیت هستند که بتوانند پاسخگوی نیاز آنها در زمینه حمل بار باشد. کشنده شاکمن و کشنده امپاور دو نمونه از قدرتمند ترین کشنده های موجود در بازار خودروسازی هستند که علاوه بر کیفیت و عملکرد خوبی که دارند، با قیمت بسیار مناسبی هم عرضه می‌شوند و همین موضوع باعث شده طرفداران بی شماری را از سراسر جهان به خود اختصاص دهند.


کامیون کشنده شاکمن در زمره‌ی یکی از پرکاربردترین کشنده‌های موجود در بازار خودروهای سنگین قرار گرفته است که به تازگی توسط شرکت آرین دیزل رونمایی و روانه بازار شده است. کشنده امپاور که همان کشنده فوتون آئومان H5 است جزء یکی از با کیفیت ترین خودروهای سنگینی به شمار می‌رود که با داشتن ویژگی‌هایی مانند موتور قدرتمند، دوام و استحکام بالا و قیمت مقرون به صرفه نظر بسیاری از کامیون داران را به خود جلب کرده است.


این دو کشنده ممکن است از نظر مشخصات فنی و ظاهری شباهت زیادی به یکدیگر داشته باشند اما تفاوت‌هایی هم با یکدیگر دارند که به هنگام خرید این خودروها بایستی به آنها توجه خاصی باشد. در این مقاله قصد داریم به مقایسه کشنده شاکمن و امپاور از نظر مشخصات فنی و ظاهری بپردازیم.
در صورتی که برای انجام فعالیت هایی مانند حمل بار تمایل به خرید کشنده امپاور یا شاکمن دارید توصیه می‌کنیم با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا بتوانید خودروی مورد نظر خود را به درستی انتخاب نمایید.

معرفی کوتاه کشنده شاکمن

کشنده شاکمن

شرکت آرین دیزل به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی مسئولیت تولید کامیون شاکمن را برعهده گرفته است و تمام تلاش خود را به کار گرفته تا این کشنده را با بهترین قطعات تولید نماید. برای ساخت کشنده شاکمن X5000 از موتوری بسیار قدرتمند بهره گرفته است و به امنیت این خودرو توجه زیادی شده است به نحوی که راننده این خودرو در هنگام رانندگی با این خودرو نهایت آسایش و آرامش را تجربه خواهند کرد.

طراحی کابین کشنده شاکمن X5000

کابین کشنده شاکمن آرین دیزل به سیستم باد مجهز به 4 بالن کلیدهای کنترل، مولتی مدیا و کروز کنترل بر روی فرمان می‌باشد. همچنین کامیون کشنده شاکمن به بالابر هیدرولیکی و الکتریکی کابین تجهیز شده است که رفت و آمد را برای راننده و سرنشینان بسیار راحت‌تر نموده است. علاوه بر این برای تولید کشنده شاکمن آرین دیزل سیستم تعلیق بادی صندلی راننده به کار رفته است که قابلیت تنظیم دارد و راننده می‌تواند صندلی خود را در جهت‌های مختلف تنظیم نماید.

معرفی کشنده امپاور

کشنده شاکمن

کشنده امپاور (Empower) یا ام پاور یک کامیون کشنده چینی است که از نظر کیفی در سطح فوق العاده ای قرار دارد و براساس آئومان فوتون عرضه می‌شود. کشنده امپاورBD500 توسط گروه بهمن دیزل، یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی که سالهاست در زمینه تولید خودروهای سنگین فعالیت دارد به بازار عرضه شده است و انتظار می‌رود بتواند نظر بسیاری از افراد فعال در صنعت حمل و نقل را به خود جلب نماید.

نمای ظاهری کشنده امپاور BD500

بسیاری از افراد تصور می‌کنند عملکرد و کیفیت کشنده از نمای ظاهری آن مهم‌تر است اما طراحی بیرونی و حتی کابین خودروهایی که برای استفاده طولانی کاربرد دارند نیز دارای اهمیت است. برای ظاهر کشنده امپاور از کشنده‌های داف XF الهام گرفته شده است و وجود چراغهایی که در پایین بدنه نصب شده اند حس تهاجمی با خطوط خمیده بخشیده است. برای کامیون کشنده امپاور در قسمت جلو و سپر اصلی از پلاستیک سیاه رنگ استفاده شده است و ادوات فلزی هدایت کننده هوا در طرفین بدنه رنگ یکسانی با بدنه دارد و این باعث زیبایی کشنده از نظر ظاهری شده است.

طراحی کابین کشنده امپاور

ادواتی که به داشبورد و فرمان مربوط هستند، ساخته شده از پلاستیک سخت هستند و به همین خاطر عمر این تجهیزات به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است. اما به طور کلی کیفیت کابین کشنده امپاور زمانی مشخص می‌شود که این خودرو در آب و هوای گرم قرار گیرد. کلیدهای داشبورد به نحوی کنار یکدیگر چیده شده اند که راننده به راحتی می‌تواند به آنها دسترسی داشته باشد. صندلی‌های موجود در کشنده امپاور به نحوی طراحی شده اند که برای رانندگی در مسیرهای طولانی گزینه مناسبی هستند. این کشنده اتاق جاداری برای استراحت دو نفر دارد.

پیشرانه و تجهیزات فنی کشنده امپاور

کشنده امپاور دارای قدرت 490 اسب بخار و گشتاوری 2300 نیوتن متر می‌باشد که با قدرتی که دارد به راحتی می‌تواند پاسخگوی نیازهای کامیون داران باشد. ریتاردر یکی از مهمترین قطعات خودروهایی با وزن بالا است و ریتاردری که بر روی این کشنده نصب شده است از نوع ZF آلمان است و دارای پنج حالت مختلف است.


مقایسه مشخصات فنی کشنده شاکمن و امپاور

مشخصات فنیکشنده امپاورکشنده شاکمن
ابعاد و اوزانطول:6085ابعاد کلی(طول/عرض/ارتفاع)(mm):6350*2550*4000
:2500عرضفاصله محوری(mm):3800
آرتفاع( با بادگیر):3900وزن کلی شاسی بدون بار(kg):6886
وزن خالص خودرو:7300وزن مجموع ناخالص ترکیبی مجاز خودرو(kg):5000
وزن ناخالص خودرو:18000حداکثر سرعت(km/h):120
مدل موتورcumminscummins isz 520 51
قدرت موتور490/1900520 hp/1900rpm
حداکثر گشتاوری2.300/11002460N.m 110-1300rpm
استاندارد آلایندگیEuro 5+eevاستاندارد آلایندگی یورو eev 5
مخزن سوخت و ادبلوجنس ظرفیت مخزن سوخت(لیتر)-آلومینیوم(390+550)-940 ظرفیت مخزن ادبلو”85دارای دو مخزن آلومینیومی با ظرفیت مجموه 1200 لیتر
سیستم ترمزدیسکی -پنوماتیکی، نوع ترمز، ضد قفل مجهز به کنترلگرهای الکترونیکی(ebs,asr,esc) سیستم ترمز اضطراری هوشمند (AEES) ترمز موتور، ریتاردر گیربکس 5 حالته با برند (ZF)دو مداره مستقل پنوماتیک، ترمزهای چرخ جلو دیسکی و ترمزهای چرخ عقب کاسه ای، سوپاپ ها و سیستم ترمز ساخت شرکت WABCO با مخازن ذخیره باد آلومینیومی
سیستم تعلیقفنر تختت چند لایه پارابولیک مجهز به کمک فنر و استلایزر بادی مجهز به 4 کیسه هوا با قابلیت تنظیم ارتفاع از راه دور و حافظه ذخیره مجهز به کمک فنر و استلایزرنوع سیستم تعلیق جلو: پرابولیک به همراه کمک فنر حداکثر ظرفیت مجاز فنی محور جلو(T):7.3 حداکثر ظرفیت مجاز فنی محور عقب(T):13 نوع سیستم تعلیق عقب: سیستم تعلیق بادی دارای 4 بالن هوا با سیستم مدیریت هوشمند تولید باد ECAS به همراه میل موجگیر
تجهیزات و امکاناتسیستم هشدار دهنده حرکت بین خطوط (LDWS)، سیستم کنترل شروع حرکا خودرو در سربالایی(HSA)،سیستم هشدار برخورد به جلو(FCW)،سیستم ترمز اضطراری هوشمند(AEBS)، قفل دیفرانسیل ، کابین مسطح(بدون بالونی) و سقف بلند جهت تردد راحت در کابین، دارای دو تختخواب، کابین شناور چهار نقطه ای با تعلیق بادی، دکوراسیون داخلی لوکس، جک بالبر برقی کابین، یخچال، سانروف برقی، آفتابگیر داخلی و خارجی، صندلی راننده پنوماتیکی با قابلیت تنظیم در 6 جهت دارای گرمکنتعلیق کابین با سیستم باد مجهز به 4 بالن کلیدهای کنترل مولتی مدیا و کروز کنترل بر روی فرمان، مجهز به بالابر هیدرولیکی و الکتریکی کابین،شیشه بالابر برقی، قفل مرکزی، سیستم تعلیق بادی صندلی راننده با قابلیت تنظیم ، گرمکن آینه های جانبی با قابلیت تنظیم برقی،چراغ رانندگی در روز، چراغ های LEDجلو با کارکرد اتوماتیک، سنسور باران، هشدار نبستن کمربند ایمنی، پرده شیشه های جانبی و عقب کابین، سیستم مولتی مدیا( مجهز به سیستم مدیریت هوشمند خودرو با مانیتور 10 اینچ)، سیستم مانیتورینگ نقاط کور با دوربین 360 درجه، سیستم نشانگر فشار باد تاریها

نتیجه گیری


به طور کلی هر دو کشنده امپاور و شاکمن از نظر کیفی در یک سطح هستند اما اینکه آیا کشنده شاکمن عملکرد بهتری دارد یا کشنده امپاور بایستی با توجه به کاربری راننده و آپشن هایی که میخواهند خودروی مورد نظر داشته باشد، دارد.

امیدوارم از خواندن مطلب مقایسه کشنده شاکمن و امپاور اطلاعات لازم را کسب کرده باشید.با خواندن مقاله مقایسه کشنده شاکمن و امپاور به درستی می‌توانید خودروی مورد نظر خود را شناسایی و انتخاب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات و اخبار